fbpx

voorggznaasten.amsterdam

Afspraak maken Crisis?
klik hier
Agenda
februari 2024

Ik maak me zorgen om mijn naaste

Sterk Ernaast

Verslavingsproblemen in je directe omgeving kunnen aangrijpend zijn omdat het óók jou kan raken. Je voelt bijvoorbeeld bezorgdheid, verdriet of schaamte. Daarnaast kan onbegrip, boosheid en machteloosheid voor veel spanning zorgen.

Jellinek biedt ondersteuning onder de naam Sterk Ernaast. Sommige ondersteuning richt zich meer op het beïnvloeden van de persoon die problematisch middelen gebruikt terwijl andere zich meer richten op jouw kwaliteit van leven als naaste. Lees het hele aanbod goed door om te kijken welk programma het beste aansluit bij jouw behoefte.

Als je meer uitleg wilt hebben over ons aanbod voor naasten, of wil overleggen wat het beste bij jou past, stel hier jouw vraag of bel met de Jellinek Advieslijn (088-505 1220, elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 11:00 en van 15:00 tot 17:00). Je kan hier ook terecht met korte vragen, of als je praktische tips zoekt in specifieke situaties.

Daarnaast kan je ook elke werkdag van 13.00-17.00 uur anoniem anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol & drugs. Achter de chat zitten medewerkers van verslavingszorginstellingen over heel Nederland, niet alleen van Jellinek.

Kijk voor meer informatie: Jellinek / familieenomgeving/naasten

2 reacties op “Ik maak me zorgen om mijn naaste”

  1. […] 6. Ik maak me zorgen om mijn naaste – Voorggznaasten … […]

  2. Debby Kaars-de Nooijer schreef:

    Ik wil heel graag meer weten en handvatten. Wat is het beste wat ik kan doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *