fbpx

voorggznaasten.amsterdam

Crisis? Klik hier! Afspraak
Maken
Agenda
oktober 2023

KOPP: kind van ouders met psychische problemen

Als je vader of moeder een psychische problemen en/of verslavingsproblemen heeft is het voor jou waarschijnlijk ook moeilijk en maak je je zorgen. In Nederland zijn er jaarlijks 577.000 kinderen die opgroeien met een ouder met psychische problemen of verslavingsproblemen. Je bent dus niet de enige!
Maar wat kan je doen?

Lees hier verder : Trimbos informatie

Informatie m.b.t. KOPP/KOV Arkin gespreksgroepen: KOPP/KOV Volwassenen 25+
Wie?
De gespreksgroep richt zich op volwassenen (25+), die opgegroeid zijn met een psychisch zieke of verslaafde ouder.
Voor meer informatie: Arkinbasisggz/preventie KOPP/KOV

Eén reactie op “KOPP: kind van ouders met psychische problemen”

 1. Mika van Schaik schreef:

  Hi, ik ben Mika, 23 jaar en een KOPP kind. Ik ben samen met mijn moeder opgegroeid, die al heel mijn leven schizofrenie heeft. Verder heb ik geen andere ouders, broers of zussen. Het was dus erg zwaar voor mij geweest en ik moet nu nog steeds voor mijn moeder zorgen, terwijl ik zelf 3 jaar lang therapie heb gehad vanwegen PTSS.

  Ook al ben ik 23, ik vroeg me alsnog af of ik mag meedoen met dit gespreksgroep. Ik woon in Amsterdam en kan geen goede alternatieven vinden (tenzij jullie een tip hebben!) Momenteel heeft mijn moeder weer een psychose en ik zou het fijn vinden om wat extra steun te ontvangen.

  Graag hoor ik een reactie terug!
  Groetjes,
  Mika van Schaik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *